Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Boom-psychiatrie-tijdstroom.logo

Apps

Switch_tables

Switch Tables


Walter Broekema

Met deze handige tool kunt u de juiste dosering berekenen wanneer psychofarmaceutica 'geswitched' of gecombineerd worden. Ook toont deze app de mogelijke bijwerkingen of gevolgen van de aanpassing die u maakt in dosering en medicatie.

€ 6.99
€ 5.99
Klinische_anesthesiologie_app

Klinische anesthesiologie


Peter Noordzij, Markus Klimek, Aleid Stamer

De inhoud van de applicatie bestaat uit een lijst van veelgebruikte anesthesiologische middelen met overzichtelijk gerangschikte informatie over doseringen, eigenschappen, werkingsmechanismen, indicaties, waarschuwingen en farmacologie van de diverse medicamenten.

€ 11.99
€ 10.00
App_van_staveren

MedCom: Patiëntgericht communiceren


Remke van Staveren

MedCom is een unieke medische app waarmee je je in minder dan 15 seconden voorbereidt op het gesprek met de patiënt. De gespreksvaardigheden zijn patiëntgericht: naast respectvol en effectief, zoveel mogelijk wetenschappelijk verantwoord. Handig voor in de spreekkamer, op de afdeling of bij de patiënt thuis.

Gratis
Gratis
Knipsel

Tijdschrift voor Psychiatrie


Met deze app hebben TvP-abonnees gratis toegang tot de meest recente nummers van het Tijdschrift voor Psychiatrie. Dit is al meer dan 50 jaar het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift voor de Nederlandse en Vlaamse psychiaters, artsen in opleiding tot psychiater en andere geïnteresseerden. Het Tijdschrift heeft een brede redactie en alle artikelen worden onderworpen aan peer review. Dit houdt in: beoordeling door twee of meer inhoudelijke experts en door een methodologisch adviseur. Het Tijdschrift richt zich op bij- en nascholing.

Dit doen we onder meer door het publiceren van overzichtsartikelen en van wetenschappelijk onderzoek dat in het Nederlandse taalgebied gedaan is. Het Tijdschrift is opgenomen in PubMed en de summaries verschijnen op PubMed. Dit vergroot de bekendheid van de artikelen sterk. Ook biedt de redactie ruimte voor bewerkingen van artikelen die in buitenlandse tijdschriften zijn verschenen over belangrijk Nederlands of Vlaams onderzoek.

Verder publiceert het tijdschrift wetenschappelijk onderbouwde educatieve gevalsbeschrijvingen, opiniërende artikelen, korte bijdragen over actuele ontwikkelingen of nieuw onderzoek en referaten. Regelmatig verzorgt de redactie themanummers over een specifiek onderwerp, soms in samenwerking met een gastredactie.

Gratis
Gratis

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen