Door gebruik te maken van deze website of door op 'Accepteer' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
+ U bent niet ingelogd: Inloggen

Boom-psychiatrie-tijdstroom.logo

Tijdschrift voor Psychiatrie

Het Tijdschrift voor Psychiatrie wordt uitgegeven in opdracht van de Stichting Tijdschrift voor Psychiatrie waarin de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie participeren. Het verschijnt twaalfmaal per jaar. U kunt via deze site abonnee worden.
Voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie is het inbegrepen in het lidmaatschap.

Tarieven

Losse nummers: € 17,- (incl. btw)
Particulier abonnement: € 147,- (incl. btw)
Studentenabonnement: € 52,- (incl. btw, maximaal gedurende vier achtereenvolgende jaren)

Nieuwe abonnementen

Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan, maar alleen worden opgezegd vóór 1 december van de lopende jaargang. Betalingen bij voorkeur via de toegezonden acceptgirokaart. Aanmelden kan via deze site.

Adverteren

Klik HIER voor een pdf van de tarieven voor advertenties.


Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt u informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen. Het Tijdschrift voor psychotherapie is een spreekbuis bij uitstek van de professionele psychotherapie in Nederland en Vlaanderen. Het verschijnt zesmaal per jaar.

Tarieven

Lid NVP
Online toegang: gratis
Online toegang + tijdschrift: € 62,- (incl. btw)

Geen lid NVP
Online toegang: € 88,- (incl. btw)
Online toegang + tijdschrift: € 146,- (incl. btw)

Nieuwe abonnementen

Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan, maar alleen worden opgezegd vóór 1 december van de lopende jaargang. Aanmelden kan via deze site.

Adverteren

Adverteren? Mail naar: info@tijdstroom.nl
De Tijdstroom uitgeverij
Annemieke Kreuning-Schaefer

Artikel toegevoegd


is in uw winkelmand geplaatst.

Verder winkelen?

Nu bestellen